Преглед на пресата в Димитровград

Новият брой на "Тракия 21 век" е от днес по реповете в Димитровград и региона. Темата на броя- общините обират пешкира на държавните концесии. Едва 106 000 лв. такси са влезли в месната хазна от 20 кариери в димитровградско за сметка на окепазен ландшафт ,разбити пътища и околна среда.На 6-та и 7-ма страница наседмичника ще прочетете какво мислят по проблема кмета на общината Стефан Димитров и началника за димитровградския район на "Каолин"АД Николай Златев.

Дадзибаото "Бинев" използва медиите като лост в първи род -темата е от стр.3 на "Тракия 21 век". В материала става дума за станалия популярен напоследък жител на Черноконево Слави Бинев и това какво мислят за него съгражданите му.

Новата цена на газа блокира износа на български торове пише на страниците си още регионалния седмичник. "Неохим" ще усети шока от поскъпването наесен, когато приключва плановия ремонт.

+Атака" иска здравен данък за богатите, научаваме още от страниците на "Тракия 21 век".И още теми- ЖП линията застрашава вековно дърво. Акция "Граница" екскмет и митничар номер 1 в ареста, петима с мярка за неотклонение заради корупция на ГКПП "Капитан Андреево". На спортната страница четем, че село Добрич вече има футболен тим,  Вальо Златев ще е треньор.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини