"Димитровград 1947" загуби контрола от ОФК "Сливен"

Футболистите на ФК "Димитровград" 1947 загубиха с 0:3 от гостуващия отбор на ОФК Сливен (19 години) на едно от помощните игрища на стадион "Миньор" снощи. Пред близо 50-тина души правостояща публика футболистите на Митко Добрев закономерно загубиха с класически резултат от сливенчани. Гостите водиха играта през по-голяма част от мача и не дадоха почти никакъв шанс за завършващ удар на димитровградчани. И в двата отбора бяха направени доста смени, което е нормално в контролните мачове преди самото първенство.

Само четирима футболисти от отбора на Димитровград през изминалия полусезон излязоха на терена, а останалите бяха нови попълнения и играчи от юношеската школа на клуба. Гостите бяха представени от 20-тина футболисти във възрастовата група до 19 години.

За днес е насрочена втората контролна среща на нашите момчета в рамките на 5 дни. Тя ще бъде отново от 18:00ч на стадион "Миньор" (или помощното игрище до него) срещу отбора на Ботев Гълъбово. Своебразния реванш ще е в събота, когато момчетата на треньора Добрев ще гостуват на гълъбовци.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини