Преглед на вестниците в Димитровград

Последният преди лятната ваканция брой на "Тракия 21 век" е от днес на вестникарския пазар в Димитровград. Още от първата си страница седмичникът информира, че ще почива през август, а екипа ще се завърне с нови сили и идеи в началото на септември.

Темата на броя е свързана с плувното лято -"Плувното лято учи, но не спасява". Децата да се възползват от безплатните уроци на димитровградския басейн и да забравят за къпънето в реките, казват експерти.

"Монолит"АД стопира ремонт за 680 бона - пише още седмичника. Фирмата се желва пред Комисията за защита на конкуренцията, защото не е доволна от избрания от общината изпълнител на ремонта на две детски градини.

Режат помощите на 21 бедни, отказват да се трудят, информира в дописка "Тракия 21 век" от 4-та страница. Пак от там научаваме, че скара-бирата по евтина от търговията на панаира в Димитровград.

Няма опасност за минералната вода в Меричлери, твърди в интервю за седмичника изп.директор на "Каолин" Димитър Ангелов. Поводът е бунтът на меричлерци срещу фирмата за добив на инертни материали.

Ябълковски отбранителни ровове пренаписват европейската история, пише на 7-мата си страница "Тракия 21 век". От материала става ясно, че това лято е последното за разкопките край село Ябълково.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини