Четири села в димитровградско без ток днес

Заради планов ремонт на електросъоръженията без ток от 8.30 до 16.30 часа днес ще бъдат жителите на село Странско. Ел. енергия днес няма да имат и работещите в складовете в промишлената зона на Димитровград, съобщават от EVN. По половин час сутрин и следобед без ток ще останат хората в населените места Бряст, Здравец и Длъгнево.

Поетапно ще бъде прекъсвано електрозахранването в квартал „Изток” утре, 14 септември, а на следващия ден – в ДЗС „Слънчев бряг”, селата Брод, Злато поле, Долно Белево, Райново, Ябълково, Сталево и Скобелево. На 17-и септември без захранване с ел.енергия ще остане помпена станция на „Неохим”, а на 20 този месец без ток ще са Черногорово и Воден.

От 8.30 до 12.00 ч. и от 13.00 до 17.00 часа на 21 септември ще спира тока в Радиево, Голямо Асеново,  Малко Асеново, Бряст, Здравец и Странско. В същия часови интервал на 23-и без електричество ще останат ВиК – Димитровград, Пречиствателна станция и Крумска тераса, а на следващия ден –  Великан и кв. „Черноконево” в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини