Преглед на димитровградските вестници

Брой 35 на вестник "Тракия 21 век" е от днес по реповете. Над главата четем за осъдената счетоводителка от Димитровград Катя Маринова, която е разследвана за далавери за още 1 000 000 лв. Темата на броя - нов живот за спортните имоти. След 15-годишно безхаберие - мащабни ремонти в димитровградските клубни бази, пише седмичникът. И напомня, че хасковските спортни бази са изкупителна жертва на задкулисни политически игри.

Продамат "Кораба", автогарата на концесия, информира "Тракия 21 век", пак на същата стр.4 четем ,че разсрочиха инвестициите на хлебозавода за 25 години. Блиц интервю с председателят на Народното събрание Цецка Цачева е публикувано на същата страница.

Обраха храм и магазин в Меричлери, заглавията са също от новия брой на седмичника. Кметът отхвърли сдлека за ТВ обидите. Огнеборец поддържа форма с 24-часково въртене на педали- очерк за страстта на един димитровградски пожарникар - Николай Велчев четем на стр. 6. Спортните теми - "Димитровград" 1947 унизи "Ботев" насред Пловдив. За победата на местния футболен тим през седмицата е темата от стр.11. От УНИКА призваха Валери за световен, пише на последната страница "Тракия 21 век". И още - "Галаксико" прави еврошоу в Унгария.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини