"Загорец" би "Димитровград" с три гола

Футболистите на "Димитровград" 1947 допуснаха тежка домакинска загуба от ФК "Загорец" - Нова Загора с 1:3. Срещата се игра този следобед пред около 500 зрители на стадион "Миньор" в мач от 11-тия кръг на "В" Югоизточна футболна група.

През първата част момчетата на треньорът Митко Добрев диктуваха играта на терена и закономерно поведоха с гол отбелязан от Георги Хаджистоянов, а гостите улучиха горната греда при една от контра атаките на зеления терен.

В началото на второто полувреме гостуващия отбор от Нова Загора се възползва от грешка в отбраната и изравни резултата, а малко по-късно поведе с гол от дузпа, отсъдена за нарушение в наказателното поле.

След второто попадение във вратата на димитровградчани, те сякаш  се мобилизираха и заиграха по-добре, но до нов гол така и не се стигна.  Четвърт час преди края зелено-черните успяха да улучат за трети път вратата на домакините. Този гол сякаш дойде в повече на публиката и поволината напусна стадиона преди края на мача.


След този мач момчетата на Митко Добрев са на 16-то място във временното класиране в групата с актив от 12 точки. Следващата неделя (17.10) от 16:00ч "Димитровград 1947" гостува на ФК "Хеброс" - Харманли.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини