Преглед на вестниците в Димитровград

Новият брой на "Димитровградски пазар"

Новият 32 брой на "Димитровградски пазар" е вече по реповете в Димитровград. За посещението на Стефан Софиянски в неделя в Димитровград четем от първа страница. "На Бойко му липсва управленски рефлекс", заявява от страниците на вестника Софиянски. Според материала бившият столичен кмет е дръпнал унищожителна критика  към правителството на ГЕРБ.

Днес зам.министър открива школски асансьор за инвалиди, пише от първата си страница "Димитровградски пазар". За официалното посещение на Милена Дамянова темата продължава на стр.8.

Преподавател 4 в 1 търси местно школо, в Хасково инженери и консултанти - темата за работните места останали незаети в Димитровград и региона е на стр.2.

Над милион лева безвъзмездна помощ спечели общината по туристически проект, информира седмичникът от страниците си. С парите ще се реставрира и консервира откритата в района Римска вила, ще се ремонтира пътна отсечка и ще се изгради велоалея.

Шофьори премахват пътни знаци, до 1 500 лв. глоба им обещават от общината. За зачестилите посегателства  върху монтирани пътни знаци в Димитровград и малките населени места се оплакаха служители на местната аднимистрация.

Трима в надпревара за вакантното място на главен архитект на Общината, пише още "Димитровградски пазар". Това са Тодор Байрактаров, Яна Колева и АЯйдън Гюджен. Вчера те са се явили на нарочен тест в общината, крайната оценка ще се вземе след интервю, информира седмичника.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини