ФК Димитровград 1947 с убедителна победа над ФК Тунджа

Гола на капитана Петър Станев

ФК "Димитровград 1947" победи с 5:1 отбора на ФК "Тунджа-1915" Ямбол. Гостите откриха резултата още в десетата минута след като удара на Георги Георгиев се отби в крака на Георги Хаджииванов и влезна във вратата на Янислав Иванов. След този гол, отбелязан с голямо количество късмет, момчетата на ст. треньора Митко Добрев се мобилизираха и атакуваха постоянно вратата на гостите. Малко преди края след самостоятелен пробив Николай Папазов изравни резултата и така двата отбора се оттеглиха на почивката.

След подновяването на играта жълтите продължиха с настъпателните си атаки. Капитанът Петър Станев с красив гол след изпълнение на пряк свободен удар направи резултата 2:1 в полза на димитровградчани. В 60-тата и 65-тата минута с два бързи гола във вратата на Таньо Митов нашите момчета си подсигуриха победата, а влезлият като резерва през второто полувреме Диан Динев с великолепно изпълнение от средата на полето на гостите вкара топката във вратата за 5-ти път.


При този резултат приключи мачът от 13-тия кръг на Югоизточна "В" футболна група. Димитровградчани са на 11-то място във временното класиране с актив от 18 точки.

Идната сряда (27.10) от 14:00 ч. на стадион "Миньор" ФК "Димитровград 1947" ще посрещне ФК "Лудогорец" Разград в двубой от турнира за Купата на България "Форд Мото Пфое" 2010 - 2011 г. Гостите са 3-ти във временното класиране в Източна "Б" футболна група.

Източник: dimitrovgrad4u.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини