Преглед на вестниците в Димитровград

Новият брой на "Димитровградски пазар"

Новият 33 брой на "Димитровградски пазар" е от днес на весникарския пазар. Предлагат 50-процентен отбив от дължимите такси на пазара - пише от първата си страница седмичникът. Предложението ще разгледа димитровградската сесия този четвъртък.

Меричлери на "нож", кметицата с ултиматум за оставка - информира още от първата си страница "Димитровградски пазар". Материала разказва за общоградско събрание в малкия град заради проблемите между "Каолин" и кариера Великан.

Борчлия към хазната налага препроектиране на път, финансиран с евро пари - темата е от стр.7 на седмичника. Става дума за пресконференцията на кмета Стефан Димитров, на която стана ясно, че ще се стои нов път до все още неработещата пречиствателна странция на брега на Марица.

С икономии от топлото избиват инвестиция за четвърт милион- така общината ще се опита да подобри топлоизолацията на димитровградското СОУ"Любен каравелов". Дописката е за проведено в края на миналата седмица обществено обсъждане на проекта.

До две седмици КЗД решава за обидите от ефира на БНТ - пише "Димитровградски пазар" в броя от днес. На заседанието в София преди седмица бе зам.кмета Христо Колев и общинския съветник Веско Тодоров.

"Служител на годината" избират данъчните - темата от последната страница на вестника. Това ще стане чрез гласуване с номинационни карти , където всички данъчни служители ще изберат най-достойните колеги.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини