Да изгориш с милиони - преглед на печата в Димитровград

За сагата с ужилените от счетоводителката Катя Маринова димитровградски фирми разказва в темата си от днес новия брой на "Тракия 21 век". На цяла страница репортерите на седмичника анализират казуса като търсят за коментар потърпевшите търговци.

Брястовец продава слънчев ток, пише на стр.4 седмичникът. Дописката разказва за инвестицията на Димитър Георгиев от Бряст, който продава ток от своята фотоволтична централа на EVN.

"Пенчо Славейков" с почетния знак на президента - Георги Първанов връчи високото отличие на училището в деня на народните будители, пише "Тракия 21 век".

"Ауди" пламна в движение в РПУ-то - за инцидента станал вчера сутринта на централна градска улица в Димитровград информира още седмичника. За броени минути пожарникарите загасили пламналия автомобил, пише още в материала.

"Неохим" тръгна- 2000 тона торове за 24 часа - пише на страница Регионът "Тракия 21 век". Производството бе подновено след 6-месечен мащабен капитален ремонт, дружеството инвестира над 7 000 000 лв.

Откриха полуразложен труп на ул."Цар Симеон", съседи се притеснили, че 64 - годишният Никола Стоянов не се появява с дни и извикали Пожарната, Полицията и Спешна помощ, които разбили вратата и намерили починалия мъж в леглото.

На стр.7 интервю с кметът Стефан Димитров, който казва: "Работим Димитровград да се развива, а не да оцелява".

Ваня Щерева: Най-трудно пиша за секс. За гостуването на авторката на "Стъклен дом" в Димитровград разказва дописка на последната 16 страница.

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини