"Градското и селското теле" идват в Димитровград

Сексапилната Саня Борисова ще стъпи на димитровградска сцена

Сексимволът от сериала "Забранена любов" Саня Борисова ще гостува на димитровградската театрална сцена в понеделник, 22 ноември, казаха от драматичен театър "Апостол Карамитев". Заедно с колегите си от хитовата продукция по Нова Тв Ники Илиев и Любомир Ковачев, Саня участва в комедията "Магнолията или градското и селско теле" по Жак дьо Декер. Той е известен белгийски писател, драматург, журналист и секретар на Белгийската кралска академия за френски език и литература. 

Пиесата “Магнолията или градското и селското теле” разкрива комедийните приключения на две странни двойки , които си играят на криеница между селото и града. Героинята Мария-Антоанета, подобно на красивото и много капризно цвете магнолия е влюбена в двама мъже и не иска да изгуби нито един от тях. Какво се случва, когато те заедно я поканват на среща, става ясно в развръзката на постановката. Освен Саня Борисова, Ники Илиев, Любомир Ковачев в пиесата участва и Адриана Кънчева.

Постановката е дело на Бойко Илиев, а сценографията е на Нина Пашова. От димитровградския театър пускат промоция за ученици и пенсионери, за тях билета е по 5 лв. , вместо стандартната цена от 6 и 8 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини