Стефан Димитров: АБВ не дава отговор на проблемите - преглед на печата в Димитровград

Новият брой на "Димитровградски пазар"

Новият 36 брой на "Димитровградски пазар" е от днес по реповете в Димитровград. В него четем - Стефан Димитров: АБВ не дава отговор на проблемите, констатира ги! В разговор с репортер на вестника димитровградския кмет дава мнението си за гражданския форум с участието на държавния глава в София миналата седмица. По думите му вече 21 години в България се казват проблемите, но никой от управляващите не иска да посочи начините за решаването им.

350 лв. "на калпак" за преброители, нарибат мераклии - заглавие също от първа страница на вестника. От дописката става ясно, че до 10 декември се приемат заявления за желаещи да измършват преброяването в общината.

Трима филолози търсени сред 11 обявени вакантни работни места, за положението с трудовата борса в Димитровград седмичника информира на стр.2

Поне 0,5 млн.лв. нужни за асфалтиране на Ляв бряг, търсят съдействие от МРРБ - темата е разработена на стр.8 на "Димитровградски пазар". От материала е видно, че местното ръководство е обсъждало вариант за бъдещо частично асфалтиране на уличите след приключване реконструкцията на Ляв бряг. Засега обаче конкретни договорки с министерството на Плевнелиев няма.

По дузина престъпления дневно в Димитровград и региона - какво показва отчета на ОДП в Хасково репортерите на "Димитровградски пазар" информират на стр.9.

Пак от тази страница става ясно, че заради мизерни условия е глобен цех за производство на закуски в Димитровград. Санкцията е наложена от РИОКОЗ заради лоша хигиена в обекта.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини