Топ 8 секс скандали

Тази година отново изобилстваше от секс скандали, но нека не съдим участниците в тях твърде строго, защото, ако ги нямаше тях и разчитахме само на постни новини от типа еди-коя-си е бременна, а пък еди-кой-си се оженил, щяхме да умрем от скука. А и реално погледнато, нямаме ли всички ние по един малък секс скандал в живота си – това, че не е станал публично достояние, не означава, че сме светци. Сега ще си припомним най-ярките секс скандали от последните години и тихичко ще позлорадстваме, че и на най-богатите и красивите също им се случва да ги хванат в крачка, но за тях последствията са далеч по-тежки.

1.Тайгър Уудс и харемът му от проститутки

Слагаме този скандал на първо място, защото е епичен. Когато някаква тигрица на име Рейчъл Учител обяви, че най-успешният спортист на всички времена изневерява на жена си с нея, всички бяха лицемерно потресени от наглостта му. Но въпросната Рейчъл беше само лек полъх, след който последва цяла лавина от любовници, даващи интервюта за любовните си преживявания с Тайгър и съответно трупащи финансови облаги и слава на негов гръб. Тогава Америка направо пламна и лицемерието отстъпи място на изумление. Горката му съпруга не издържа дълго и поиска развод, тръгна си с децата и немалко парично обезщетение, а Тайгър се скри в миша дупка.

2.Похотливият Бил Клинтън

Макар да беше доста отдавна, някак не можем, а и не искаме да го забравим. Когато заяви под клетва: "Аз не съм имал сексуални отношения с тази жена", Бил Клинтън явно е вярвал, че оралната любов не е секс. Може би даже е мислел, че е нещо, което хората редовно правят помежду си в офиса, когато им доскучае. Днес, обаче, Бил е реабилитиран, отчасти благодарение на великолепната си съпруга, от друга страна поради благотворителни инициативи, с които се захвана след края на мандата си. Не можем да кажем същото за горката Моника Люински, която остана в историята като "момичето, което правеше орална любов на президента".

3.Голите снимки на Риана

Сякаш не стигаше, че Крис Браун й причини най-голямото унижение, което може да преживее една жена, че и ще я излагат с голи снимки в интернет. Тук ни е по-трудно да злобеем, защото Риана беше доста пасивен участник в цялата история, и в крайна сметка се оказа не последното, а най-прецаканото момиче на света. Все още няма доказателства, но най-правдоподобната теория е, че самият Крис Браун е пуснал снимките в интернет, за да развали имиджа й на невинна жертва след побоя, който сам й нанесе. Много неприятно момченце.

4.Хермафродит ли е Лейди Гага?

През декември 2008 в интернет пространството плъзна слух, че Лейди Гага е хермафродит, и много бързо целият свят се втренчи в пространството между краката й, опитвайки се да прецени възможно ли е слухът да е истина. Когато напрежението стана нетърпимо, Лейди Гага отрече обвиненията публично, и от тогава насам предпочита да се появява навсякъде по бельо – вероятно, за да покаже, че там долу не се полюшва нищо. Има вариант тя сама да е пуснала въпросният слух, но каквато и да е истината, ние до ден днешен я гледаме с недоверие.

5.Сандра Бълок - печели Оскар, но губи съпруг

Явно е някаква много доходоносна мода веднага щом намериш някой що-годе известен тип и преспиш с него, да изтърчиш и да го разкажеш на вестниците. За този тип жени няма значение колко сърца и ще бъдат разбити, нито пък им е проблем да се обвържат доживот с имидж на уличиници. Такава е например татуираната стриптийзорка Мишел Макджий, изявяваща се и като любовница на съпруга на Сандра Бълок, някакъв си Джеси Джеймс. Въпреки че в България Сандра Бълок не ни е кой знае каква любимка, в родината си тя е много популярна и ценена от публиката. Затова скандалът се раздуха светкавично и актрисата нямаше друг избор, освен да се разведе с неверника. Ако е някаква утеха, тя поне вече е горда носителка на Оскар, а с него ще може по-лесно да привлече нов златотърсач, който да се ожени за нея и да й изневерява.

6.Развратът в английския футбол

Явно да си футболист в Англия е свързано с известни задължения, едно от които е редовно да изневеряваш на жена си с проститутки. Няма друго възможно обяснение за непрестанните секс скандали на всички по-известни имена в английския футбол, като тук можем да подредим Уейн Руни, Дейвид Бекъм, Джон Тери и Ашли Коул. Няма да коментираме подробно, само ще изразим съжалението си към вече бившите им съпруги.

7.Развратът в българския футбол

Тук нещата са не по-малко цветисти. Благой Георгиев заряза бременната си приятелка заради чалга певица, изчака я да роди, и се върна при нея, сякаш нищо не е било. Валери Божнов пък съвсем официално остави майката на детето си Алисия, и се хвърли в прегръдките на професионалната изкусителка Николета Лозанова. Когато е на местна почва, изглежда още по-долно.

8.Порно клиповете - вече и в България

След като Парис Хилтън и Ким Кардашиян натрупаха единствено позитиви с порно клиповете си, нашата Галена реши да изкопира тактиката им и пусна свой клип с бивш Мистър България. Макар клипчето да не е нищо особено, тя определено рязко се издигна в бранша. Не е такъв случаят с бившата адреналинка Яна, чието клипче попадна в интернет като отмъщение от бащата на детето й. Доста долен номер, а и самата Яна рязко ни падна в очите. Явно това е част от негативите, които идват в комплект със славата.

Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини