Иван Звездев готви уникален курбан на димитровградчани

Курбан със сьомга ще сготви на димитровградчани в неделя , 5 декември тв кулинарят Иван Звездев. Той ще бъде гост на коледно-новогодишната фиеста, която Общински пазари и община организират през декември в Димитровград. Звездев ще е гост на първото издание на фиестата тази неделя. Рецептата, по която ще бъде приготвено ястието е уникална, каза шефката на Общински пазари Лидия Николаева. Тя допълни, че всеки дошъл на площада пред Спортната зала ще получи рецептата на Звездев.

Следващата неделя - 12 декември празника през Спортна зала ще е подчинен на закрилника на занаятчийте св.Спиридон. Местни фирми за облекла ще представят ревю на своята продукция, а всяка дама, която желае, може да получи съвети за грим и прическа от специалисти на място. Ще има още мажоретно шоу, много емоции и забавления, увериха от ръководството на Общински пазари.

На 19 декември програмата на фиестата включва музикално-танцово шоу на димитровградски таланти и благотворителен базар, организиран от общината.

Street dust ще веселят димитровградчани ден след Рождество христово на площада пред Спортна зала. Тогава по програма са предвидени вокални и инструментални изпълнения и много наздравици с червено вино.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини