Почва младежки турнир по борба в Димитровград

Скоростно вървеше работата по завършването на пространството през Спортната зала днес. Освен, че има международен турнир в залата, в неделя Иван Звездев ще готви на обновения площад

Международен турнир по борба за деца и младежи започва тази вечер в димитровградската зала "Младост". Това е четвъртото издание на турнира, тази година в него участие ще вземат 180 младежи от България, Украйна, Молдова, Румъния и Турция. В 17.00 часа във фоаето на Спортна зала "Младост" ще се проведе техническа конференция. Час по късно е насрочен кантара и жребия на състезанието.

Утре в 13.00 часа турнирът ще бъде официално открит от спортният министър Свилен Нейков. В Димитровград ще пристигне и замесникът му Иван Ценов, както и шефа на федерацията по борба Валентин Йорданов. Депутати от Хасковски регион също се очакват за откриването на спортното мероприятие тук.

Точно по обяд утре ще бъде прерязана лентата и на новата зала по борба на Неделен пазар. Очаква се това да сторят министърът на спорта Свилен Нейков и димитровградския кмет Стефан Димитров.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Пространството пред Спортната зала днес бе озеленено в очакване на министър Нейков
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини