Няма сняг, ама се готвим за зимата

Независимо от високите за началото на декември температури, от местната администрация в Димитровград вече вземат мерки за предстоящеите снеговалежи. С нарочна заповед на кметът Стефан Димитров разпорежда при първи сняг веднага да бъдат освободени пътните платна от паркиралите автомобили. Както всяка година и тази това се прави с цел снегопочистващите машини да преминават по-лесно по улиците.

Заповедта се отнася най-вече за спрените коли по булевардите „Димитър Благоев”, „.Г С. Раковски”, „Съединение”, „Каменец”, „Трети март”, „Христо Ботев”, и улиците "Иван Вазов”, „Панорамен път” и „Първи май”. От кметството са категорични, че затрупаните със сняг автомобили ще бъдат освобождавани за сметка на собствениците им.

Ангажимент към почистването на снега и тази година ще имат домоуправителите и собствениците на жилищни сгради, които трябва сами да си направят пътеки, а не да чакат това да стори общината. Същото се отнася и за наемателите и собствениците на магазини и други търговски обекти в Димитровград, гласи още заповедта на градоначалника Димитров.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини