Санирането - всеки го иска, но не на всеки стиска -преглед на печата

Проблема със санирането на жилищни сгради разглежда в новият си брой димитровградският седмичник "Тракия 21 век". Санирането - всеки го иска, но не на всеки стиска- е темата на броя. Димитровградчани ще могат да се възползват догодина от схемата за енергийна ефективост по оперативна програма "Регионално развитие". Какъв е челният опит на софийска кооперация от "Младост" 3 и напират ли първите професионални домоуправители - отговорите на стр.3 на вестника.

Зоокътът с лиценз до краоя на година - пише още вестинк "Тракия 21 век".От дописката става ясно, че зоологическата градина в Димитровград може да получи лиценз до края на година, след като общината внесе в еко министерството необходимите документи.

Тръгва ремонт за 680 бона, стопиран от "Монолит" - темата е от страница "Община". ВАС е отхвърлил жалбата на хасковската фирма "Монолит, с която дружеството оспорваше избрания от общината изпълнител на ремонта на две градини - "Неохим инженеринг".

Черноконево най-проблемно при снеговалеж - това е станало ясно на среща с ръководството на общината и шестте фирми, които ще чистят когато падне снега. Местната администрация е готова за зимата, има пясък, сол и луга, става ясно от дописката на стр. 5.

Благотворително продават фотографии от Хаити - изложбата ще бъде открита тази вечер в димитровградската зала "Асен Краешников", тя е организирана от УНИЦЕФ, БТВ, Инер уил клуб и Общината. Автор на снимките от Хаити е операторът в БТВ Иван Филчев.

Страница "На село" отвежда читателя в село Радиево, което оцелява с трудолюбие край пътя за Европа.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини