Димитровград пред угроза за остане без градски транспорт - преглед на печата

Новият брой на "Димитровградски пазар" излезе днес. За угрозата града ни да остане без градски транспорт информира изданието във водеща тема от първа страница. До подобна крайна мярка представителите на транспортния сектор са готови да стигнат, ако не се стигне до споразумение за актуализиране на цените на вътрешноградските линии.

Без движение на пазара на труда, липсват мераклии за вече обявени позиции - заглавието е от 2-ра стр., а дописката информира за свободните места в Димитровград.

Борислав Михайлов кани Димитровград за изграждане на мини футболно игрище, темата е от стр.9. От нея стана ясно, че ако бъде одоблен проект на БФС, града ни ще получи целево финансиране в размер на 30 000 лв.

Търсят спешно финансиране на пътя Скобелево-Върбица - това е станало ясно на среща на регионалния съвет за развитие на Южен централен район. Според члевонете на този съвет, ремонта на пътя ще осигури пряк достъп за доставка на строителни материали до изграждащите се ЛОТ 1 и ЛОТ 2 на магистралата.

6 550 нарушения на трудовото законодателство са регистрирани в общините от Хасковска област през последната година. Над 4 400 от тях са свързани с нарушения на Закона за безопасни условия на труд.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини