Готови ли сме за земетресение? - преглед на печата в Димитровград

Новият брой на вестник "Тракия 21 век"

Готови ли сме за земетресение? - този въпрос задава от първа страница днес димитровградския седмичник "Тракия 21 век". В темата, разработена на стр.3 изданието акцентира, че преустройствата на партерните етажи на сградите в Димитровград ги превръщат в убийци. Тукашната сеизмична станция е усетила японското земетресение, информира още седмичника.

В новия брой четем и за инцидента в Димитровград при който баща преби детето си заради двойки. Георги причинил мозъчно сътресение на 11 -годишната Янка.

Бензинов протест блокира кръговото, пише вестника. Близо 100 собственици на автомобили поискаха по-ниска цена на горивото. Организатор на протеста е 20 -годишния Ангел от Димитровград. Недоволните водачи се канят да излезнат на улицата и утре, 20 март.

Репортаж от Странско и земеделските неволи там е публикуван на стр.6 на "Тракия 21 век". Селото живнало покрай житото, нада се на памука е заглавието.

Интервю с депутатът Иво Димов заема стр.7. Няма място за общи действия на ГЕРБ с ДПС, категоричен е народният представител. Той говори още за състоянието на спортните имоти в Хасково и за новото мнозинство в ОбС- Хасково.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини