ССД зад Стефан Димитров и Георги Иванов за изборите

Съюзът на свободните демократи подкрепя досегашните кметове на Хасково и Димитровград Георги Иванов и Стефан Димитров в битката за местна власт, това стана ясно при гостуването на Стефан Софиянски в Димитровград снощи. Бившият столичен градоначалник коментира, че димитровградския кмет е един млад човек, който работи неочаквано добре за възрастта си. "В Димитровград се провежда една последователна политика, която води до развитието на града и общината", смята още лидерът на ССД.

Той заяви, че на национално ниво вече е коментирана и кандидатурата на ССД за президент и това е бившият еврокомисар Миглена Кунева. Експерти ще са кандидатите за общински съветници на партията в предстоящите избори. Софиянски припомни, че заедно с няколко извънпарламентари партии се готви учредяване на Демократичен алианс.

"Надяваме се, че ще успеем да се договорим с ВМРО, НДСВ, част от земеделците, "Гергьовден" и ще бъдем една алтернатива на сегашното управление", каза Софиянски. Според него управляващите са хаотични и непоследователни в действията си, а в най-скоро време ще зейнат и дупки и в общинските бюджети.

Снощи общинската структура на ССД в Димитровград проведе отчетно събрание, на което бе приет план за развитието на общината, коментирани бяха и кандидатите за общински съветници.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини