Димитровградчанка - звезда в риалити по БТВ

Чаровната водеща Жени Койчева става част от поредицата по БТВ "Нашите момичета: Лица от екрана"

Димитровградчанката Женя Койчева, която е водеща на предаването "Фолкмаратон" по телевизия Планета ще бъде една от участничките в новите епизоди на риалитито "Нашите момичета: Лица от екрана" по БТВ.

Екип на предаването гостува тези дни в Димитровград и засне един ден на чаровната водеща - в дома, офиса, във фитнеса, с приятели и близки. Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Жени разказа, че авторите на формата са направили изключение и са пропътували разстоянието до Димитровград, за да заснемат епизода с нейно участие.

Досега в "Нашите момичета: лица от екрана" участват популярни българки, живеещи в София. Сред тях са Ива Екимова, тв водещата Ива Дойчинова, моделът Цвета, фолк певицата Пламена и друго популярно лице от екрана на БТВ Радост Драганова, която води "Модерно".

Водещата е известна и като лице на ТВ "Планета"

Целият екип на риалити формата от частната телевизия харесал Димитровград и неговото спокойствие, както и зеленината и гостоприемните хора. Софиянци са останали очаровани и от факта, че от една до друга точка на града може да се стигне за 15 мин, което в столицата е мисия невъзможна, разказа още тв водещата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини