Станишев готов с 10 кандидат-президенти

Имаме поне 10 души, които са по-добри кандидат-президенти от който и да е човек на Бойко Борисов. Така соцлидерът Сергей Станишев надъха областните лидери, кметове и общински съветници на Столетницата, които се събраха в столицата на форум за предстоящите избори, предаде АСН.

Станишев обаче се въздържа да спомене имена. Сред дошлите на срещата в НДК обаче отново най-обсъждани бяха имената на Ивайло Калфин, Петър Курумбашев и Костадин Паскалев. Мнозина пък коментираха, че е хубаво левицата да даде отговор на кандидатурите на Меглена Кунева и Надежда Михайлова с тази на Меглена Плугчиева.

Пред хората си Станишев начерта и график за най-важните прояви до президентския и местния вот. Обещавайте, но не лъжете, призова той поддръжниците си.

Червеният лидер ги призова, преди да започнат да "делят баницата" - първо да я омесят и опекат. Станишев даде на своите и задачи: да спретнат нов национален протест около 1 май, както и да работят за това, максимално много от хората, които не са партийни привърженици да дадат вота си за кандидата на БСП за "Дондуков" 2. Червеният лидер предрече и нови партийни проекти, които ще се появят преди вота.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини