Концерт помага на Ирина година след катастрофата

Ирина Мишонова преди кастастрофата

Благотворителен концерт в помощ на пострадалата в катастрофа преди година Ирина Мишонова организират в Димитровград на 5 май нейни приятели и близки. Мястото е залата на Драматичен театър "Апостол Карамитев", а началото 18.30 часа. Това е поредната проява, с която приятелите на Ирина се надяват да съберат още средства за лечението на изпаднало в будна кома момиче. Организаторите разчитат на хората с добри сърца, които въпреки трудното ежедневие да намерят начин и откликнат на каузата. Цената на билета е 3 лв.

През седмицата приятелите на Ирина ще обиколят училища в Димитровград и различни фирми, където се надяват да продадат повече билети за мероприятието.

Балетен център "Галаксико", "Звездните момичета" на Борис Вълканов, мажоретен състав при община Хасково, Жоро Рапа, читалище "Васил Левски" в Димитровград,тукашен ансамбъл за народни танци  и други изпълнители ще участват в концерта.

Ирина претърпя тежка катастрофа през май миналата година. Със счупен крак и травми в таза бе приета в хасковската многопрофилна болница. По-късно състоянието ѝ се усложни и тя изпадна в кома, продължила до средата на юни. Оттогава Ирина е в будна кома. Първо бе преместена в болница в Пловдив, впоследствие в болница Токуда в София.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини