Изнасилвач- пазете се! - преглед на печата

Прибраха Теньо Лудия, който озлочести димитровградчанка информира в новия си брой "Тракия 21 век". Темата на броя е Изнасилвач - пазете се! Кой е Теньо и колко добре е познат на полицията развива в материала авторът Ивайло Шекеров.

Димитровград стана част от евромаршрут на тоталитаризма - темата е от стр.4. 11 държави обхваща този маршрут заради уникалната архитектура от времето на социализма. Договорът все още не е подписан, но предвиденото участие на Димитровград е в размер на 105 000 евро.

Иво Димов замшеф на комисията по жалбите, Димов е избран с 97 гласа "за", димитровградският депутат досега беше член на тази комисия, припомня вестника.

Минахме от газ  от вторник, информира от страница Община седмичникът. Абонатите сключили договор за присъединяване към "Ситигаз" ползват природен газ. Това са 6 обществени сгради и 5 битови абоната.

Интервю с Недялко Йорданов вестника публикува на стр.6. Поетът казва: "След 10-ти бях песимист, но младите ще оправят България".

За празника на химиците днес и утре информира изданието на последната си страница. В парк "Вапцаров" ще се веселят ралботещите в "Неохим" и техните семейства.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини