Терминатор - Губернатор - Сперминатор

За почитателите на киното той беше екшън звезда, коравият тип Терминатор. След преминаването му в политиката го наричаха с привързаност Губернатор. Но след признанието му за извънбрачно дете, Арнолд Шварценегер се сдоби с нов прякор - Сперминатор, предаде Ройтерс.

Разкритието, че жена от домакинството е родила дете от Шварценегер преди десет години, докато той е бил женен за Мария Шрайвър и преди да се кандидатира за губернатор на Калифорния, предизвика презрение, шок и присмех в американските медии.

Миналата седмица Арнолд Шварценегер и съпругата му Мария Шрайвър оповестиха, че се разделят след продължил 25 години брак, от който имат четири деца. Новината дойде, след като през 2003 г. към бившия културист и екшън звезда бяха отправени обвинения в сексуален тормоз над жени в миналото.

По това време Шрайвър защити съпруга си и спаси губернаторската му кампания, подхранвайки сега още по-силно възмущение от разкритието за извънбрачното дете на Шварценегер.

Публицистът ветеран Майкъл Ливайн определи случилото се като "най-оскърбителния скандал в Холивуд" след аферата от 1992 г. на Уди Алън с осиновената от него и дългогодишната му партньорка Мия Фароу дъщеря Сун-И Превин.

"Не мислех, че нещо вече може да ме шокира, но тази история спира дъха с оскърбителната си, нечувана и безотговорна арогантност", казва Ливайн. Дамите от шоуто "The View" също са си направили "пир" с признанието на Шварценегер. "Кой можеше да знае, че Сперминатор върши нещо повече от това да помпа мускули?", е попитала една от водещите, Джой Бехар.

Журналистът Стив Лопес от в. "Лос Анджелис таймс", който първи разпространи историята, язвително нарича Арнолд Шварценегер "най-големия лицемер". "Трудно ми беше да си представя, че Мистър Вселена може да признае нещо по-шокиращо от това през 2003 г., когато разбрахме, че бил "сериен женкар".

Сега се питам има ли още нещо, което трябва да знаем. Още извънбрачни деца? Проверил ли е някой камериерките и бавачките в района на Лос Анджелис, където той живее?", пише Лопес. Мария Шрайвър помоли във вторник за съпричастност, разбиране и уважение към това, което нарече "болезнено и мъчително време".

Две от четирите деца на Арнолд Шварценегер писаха в Туитър, за да засвидетелстват обичта към семейството си. "Има дни, в които се чувстваш ужасно, понякога ти се иска да зарежеш всичко и поне за малко да си нормален. Въпреки всичко аз ще обичам семейството си, докато смъртта ни раздели", пише 17-годишният Патрик Шварценегер, който се е подписал като Шрайвър.

"Определено не е лесно, но ценя вашите обич и подкрепа, докато се възстановявам и търся начин да продължа напред в живота. Винаги ще обичам семейството си", съобщава на свой ред 21-годишната Катрин Шварценегер. Скандалът с извънбрачното дете на Арнолд Шварценегер се разрази четири месеца след края на втория му мандат като губернатор на Калифорния и докато той се готви за завръщането си в киното.

Все още е рано да се оценяват щетите, които скандалът ще причини на холивудските планове на Шварценегер. Бони Фулър, главен редактор на сайта за знаменитости HollywoodLife.com, също използва прякора Сперминатор, заявявайки, че за Арнолд е твърде късно да иска извинение от публиката. "Никога нямаше да бъдете избран, ако Мария не ви беше подкрепила. И определено никога нямаше да бъдете избран, ако гласоподавателите знаеха за аферата и извънбрачното дете", пише Фулър.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини