В болницата в Димитровград преглеждат безплатно на 28-ми

Димитровградската болница отваря врати за пациенти и посещения на 28 май

Безплатни прегледи от специалисти ще провежда МБАЛ „Света Екатерина” в Димитровград  на 28 май /събота/ от 9 до 13 часа, казаха от ръководството на здравното заведение. Инициативата е в рамките на организирания Ден на отворените врати. Желаещите да се прегледат при квалифицираните лекари от осемте стационарни отделения в болницата трябва предварително да запазят час на регистратурата. Телефоните са 289-252, 289-226.    

Отворени за свободни посещения ще бъдат „Вътрешно отделение”, „Хирургия”, „ОАРИЛ”, „Травматология”, „АГО”, „Очно отделение”, „Детско отделение” и „Нервно отделение”, Освен прегледи, димитровградчани могат да разгледат и техниката на отделенията и възможностите за високоспециализирани изследвания. Това ще направят специалистите, работещи в МБАЛ, казаха от там.

„Идеята на първата по рода си мащабна инициатива е да популяризира дейността на МБАЛ „Света Екатерина” и да затвърди доверието на пациентите ни" обясни управителят на МБАЛ д-р Здравко Наков. Според него, здравното заведение напълно отговаря на стандартите за извършване на качествено медицинско обслужване на живеещите в Димитровград и общината.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини