В Димитровград започват абитуриенските балове

Абитуриенските балове започват от днес в Димитровград. Шест са училищата, който изпращат зрелостници, първи тази вечер са Професионалната гимназия "Капитан Петко войвода", в която преобладават момчетата. Възпитаниците от някогашния минен техникум ще купонясват в ресторант "Славяни", казаха от ръководството.

Утре бал имат от Професионалната гимназия по химични и хранителни технологии "Проф.д-р Асен Златаров". И тези абитуриенти са избрали да празнуват в тукашно заведение, разказа директорът Янка Гочева. Мястото на бал е ресторантът в "Славяни", в 19.00 часа зрелостниците се събират пред него.

На 24 май с рокли и костюми ще се накипрят възпитаниците на ЕГ"Д-р Иван Богоров". Те ще отпразнуват зрелостта си в ресторант"Фантазия" в Хасково, но преди това от 18.30 ще се съберат на площада в центъра на Димитровград. Същия ден е бала на СОУ "Васил Левски", абитуриентите ще се събират в двора на училището в 18.00 часа. По-късно купонът им ще продължи в механа "Банска".

На 25 май пак в ресторанта на "Славяни" ще празнуват зрелостниците на СОУ"Любен Каравелов", те се се съберат пред едноименния хотел в 20.00 часа.

Последни ще отбележат своя абитуриенски празник от ПМГ "Ив.Вазов", чийто бал е на 27 май.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини