Новата областна помага на Меричлери - преглед на печата

Как новата областна управителка Ирена Узунова ще помогне на Меричлери, отговор дава в новия си брой "Тракия 21 век", който днес излезна на вестникарския пазар. На цяла страните изданието публикува интервю с Узунова, която казва, че иска да е медиатор между общината и държавата. В коментар към материала кметът Стефан Димитров казва: "Разчитаме на областния управител за водопровода до Меричлери".

Темата на броя :Бианалето на театралния плакат- голямото отсъствие. Правят луксозна антология от богатия архив на галерията, съхранила единствена в страната колекция от афиши, пише вестника в броя си от денс.

Арестуваха Таняка за кражба на гориво- пише изданието на страница "Община". Таняка е 37-годишния Тенчо Петров се направил на полицай и обрал апартамент.

21 разрешителни за продажба на череши край Крепост, има подробна план-схема за търговия с плодове и зеленчуци, пише "Тракия 21 век" позовавайки се на общината, от където заявиха, че събираните такси от нея в района на черешовата градина не са незаконни.

АСТА обра среброто край морето - 12-годишните възпитаници на Иван Дойчев за втора поредна година станаха вицешампиони, пише "Тракия 21 век".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини