Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее

Тази събота в предаването "Директно Карбовски Николета Лозанова представи дебютната си песен "Истински обичана" и побърза да се похвали, че  евентуално ще подпише договор с "Пайнер".

Песента ще се завърти по „Планета тв", но до договор между плеймейтката и димитровградския чалга гигант няма да се стигне, научи клюки.бг.

Клюката гласи, че преди "Пайнер", Николета ударила на камък и с „Ара мюзик". Не е ясно дали високите й претенции или слабите гласови качества стоят в основата на това тя все още да няма музикално семейство.

Мълвата носи, че претенденти да привлекат в каталога си новоизлюпената певица са фирмата на Николай Първанов-Китаеца и „Съни мюзик". Собственикът на „Real enterprises" се познава отдавна с красавицата и няма да е чудно, ако тя поиска подкрепата му.

Междувременно форумците все по-ожесточено оплюват гласовите данни на Николета, като твърдят, че дори Андреа пее по-добре от нея. В социалната мрежа Facebook вече има създадена група "Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини