Работа в Димитровград

Две свободни места за хора с висше образование обяви местното Бюро по труда в края на работната седмица. Търсят се главен счетоводител, завършил като бакалавър или магистър, който да владее английски език и счетоводен софтуер. Незаето все още е и мястото за учител по природни науки в обслужващо звено.

За безработни със средно образование новите предложения са за четирима общи работници, които да се грижат за кучета, охранител, чистачка.

Девет са свободните места за шивачи - на кожа и за текстилни изделия, както и крояч. Позицията за шлифовчик на бижута също е свободна, търсят двама души.

Шофьорите на такси също имат предложение за работа - шест се търсят в Димитровград, както и такива за международен превоз. Местна фирма набира и пет шофьори на автобуси, притежаващи нужните за работата документи. Продължават да са незаети и местата за работа в Китен, включващи четерима сервитьори, двама готвачи, двама помощници в кухнята и един работник на грил. Повече информация в стая №6 в Бюрото по труда в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини