Емисари шетат из селата с "безплатни" телефони - преглед на печата

Емисари шетат из селата с "безплатни" телефони - пише от първата си страница "Димитровградски пазар", който днес излиза от печат. Седмичникът информира, че порочната практика процъфтява в момент на криза. Комисионери на телекомите прицелват най-уязвимата и доверчива прислойка от населението-възрастните хора. Това се оказва печеливша тактика за трупащите дивиденти от процентно възнаграждение срещу всеки привлечен нов абонат.

Бивш димитровградски кмет с номинация за президент - става дума за Ангел Найденов, който е сред номинираните за кандидат-президенската надпревара наесен, пише "димитровградски пазар".

Набират крайно нуждаещи се за настаняване в социални жилища - от включване в целевата група могат да се възползват бездомни хора или живеещи в крайно лоши битови условия. Изискването е те да не разполагат със собствено жилище или да имат собственост, която е източник на доходи.

Международният киноложки център готов до септември идната година - дописката е от стр.13. От нея става ясно, че центърът ще разполага с адекватни условия както за обучение на елитни кучета, така и с два полигона за провеждане на киноложки изложби.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини