Рокери ще рекламират димитровградския пазар в четирите краища на България

Пазарът в Димитровград ще бъде рекламиран по нетрадиционен начин в цяла България

Рокери ще рекламират димитровградският пазар в цяла България, като разпространят по градовете новия каталог на Общинското предприятие "Пазари и тържища". В ролята на рекламни агенти ще влезнат 20 момчета от мотоклуб „Викингите”. В продължение осем дни с мотори те ще обикалят България, екипирани с тениски, на които е отпечатано фирменото лого на предприятието, стопанистващо тържището в Димитровград.

Началото на нетрадиционата рекламна кампания е насрочено за неделя, 17 юли пред спортна зала „Младост”, каза главният технически сътрудник Ангел Колев. Ще бъдат обиколени всички по-големи градове в четирите краища на страната. Първият етап тръгва към Кърджали, Смолян, Петрич, София, Монтана, Видин. Движейки се по река Дунав „Викингите” ще се отправят към Балчик и Варна. Няма да бъдат подминати и Несебър, Бургас, Созопол, Царево, откъдето през Средец и Елхово рокерите ще стигнат до Свиленград. Финалът на  националния тур е за Ивайловград, Любимец, Харманли.

Срещи с млади хора, на които ще се рекламират димитровградските пазари и тържища са предвидени още в националната кампания. Каталогът ще се оставя в пунктове за разпространение на печата и ще се раздава в популярни заведения. Той е издаден в тираж 5 000 броя. Общинското предприятие се е ангажирало да поеме разходите за гориво, удоволствието от пътешествието е за сметка на моторджийте, поясни Колев.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини