51 свободни места на борсата в Димитровград

Общо 51 работни места предлага в началото на тази седмица трудовата борса в Димитровград. Сред новите предложения за работа са тези за петима аргончици и двама заварчици, за които е нужен опит и документи, че могат да практикуват професията. Свободна е позицията и за един маневрен стрелочник, кандидатът трябва да има опит поне година и свидетелство за правоспособност.

В Димитровград се търси и строителен инженер за длъжността технически ръководител, желаещите да се кандидатират трябва да имат висше образование. Такова е нужно и за обявеното работно място за технически организатор по маркетинг и икономика. Другото свободно място за хора с висше образование е за учител за природни науки.

По 400 лв. заплата дават за работа като продавач в магазин за месо в Димитровград и транжор, сочи справка на Бюрото по труда. Толкова е възнаграждението и за шофьор на автобус. Незаети за поредна седмица остават местата за шофьори на таксита - 6 на брой, двама техници на СОТ, общо шест шлосери и заварчици. повече информация дават трудовите посредници в Бюрото по труда в Димитровград.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини