Работа в Димитровград

Трима педагози търсят в Димитровград, според последната справка на Бюрото по труда от края на изминалата седмица. Изискванията са висше образование -бакалавър, а предлаганата заплата е 500 лв. Не е посочено конкретно работно място, за едното от предложенията се изисква английски и руски език.. За висшисти е и свободното място за инженер- проектант на ВиК части, локомотивен машинист и двама технически ръководители.

Шофьор и електромеханошлосер са други две нови предложения на трудовата борса, кандидатите трябва да имат опит е едно от изискванията. Двама заварчици и аргончици -5 броя също продължавават да се търсят от тукашни работодатели, както и шлосери за капиталния ремонт на "Неохим" АД.

Пет са вакантните места за шивачи, двама от тях на кожа, търси се и един крояч, както и един шлифовчик на бижута. Пет свободни места има за шофьори на автобус, а шест за таксиметрови водачи. Продавач в магазин за месо търсят още в Димитровград и предлагат запалата от 400 лв. Същата е офертата и за мястото за транжор, за който се изисква опит в разфасовката на месо поне 3 години. Все още незаети са местата за двама техници на СОТ и един мотокарист.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини