И ВМРО-НИЕ зад Стефан Димитров, ако се кандидатира пак

Нов офис откриха от ВМРО-НИЕ в Димитровград, събитието уважи и лидерът на партията Петко Атанасов /втория в ляво/

Димитровградската структура на ВМРО-НИЕ ще подкрепи кмета Стефан Димитров, ако той се кандидатира за втори мандат. Това заяви лидерът на тукашните воеводи Деница Жекова на прес-конференция в офиса на партията.

"Харесваме Стефан Димитров, той работи много и направи много за града", каза Жекова. Ако Димитров не участва в местния вот наесен, от ВМРО-НИЕ ще огледат останалите кандидатури за кмет на Димитровград и тогава ще решат зад кого да застанат.

Патриотичната партия готви пълна листа за общински съветници на местните избори. Ще се водят преговори с политически сили в центъра и в дясно за евентуално коалиране и подкрепа на листата за съветници. Изключение воеводите ще направят само за ДПС и "Атака", с които имат различия в патриотичните цели. Кандидат-съветниците на ВМРО-НИЕ са млади хора с висше образование, решили да работят за бъдещето на общината, допълни лидерът Деница Жекова.

Молебен за здраве и благополучие отслужи проторерей Георги Тодев в новия офис на ВМРО-НИЕ

Председателят на ВМРО-НИЕ Петко Атанасов коментира, че влизането дори на един общински съветник в местния парламент е успех за партията. "Ние растем стъпка по стъпка, нашата организация е патриотична, обединяваща нормални хора, решили да останат в България", каза още Атанасов.

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини