Димитровградчанин приет в четири британски университета

Ивайло на изпращането в ПМГ тази година

В четири престижни британски университета е приет димитровградчанинът Ивайло Кръстев. Той успешно е издържал изпитите във висши училища в Лондон, Манчестър, Норидж и Ковънтри. 19-годишното момче, което тази година се дипломира в ПМГ"Ив.Вазов" е един от успешно представящите Димитровград по света млади хора.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Ивайло сподели, че е приел офертата за обучение в Ковънтри. Там нашето момче ще заляга три години над научната психология докато стане бакалавър. Смята, че подготовката в тукашната природо-математическа гимназия ще му е от полза, защото се набляга на хуманитарните науки.

Ивайло тръгва за островната държава точно след месец. Казва, че ще му е мъчно за Димитровград и приятелите. Ще се радва след като завърши, да се върне в България, но ако има добра оферта за работа в голям град. След като се установи в Англия мисли да започне почасова работа, за да се издържа.

Препоръчва на младите хора от Димитровград, които имат амбиция да се развиват, да бъдат много упорити и да се готвят от рано за нашите или чужди университети. На себе си Ивайло Кръстев желае късмет и попътен вятър. Желаем му го от сърце и ние!

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини