Димитровградчанин впечатли журито в шоуто X Factor

Димитровградчанинът Стефан Колев е едно от лицата на стартиращото шоу "Х Фактор"

26-годишният димитровградчанин Стефан Колев бе едно от лицата, което се яви на кастинг в най-новото музикално шоу "Х фактор". То се излъчва по Нова ТВ и прави пореден опит да даде сцена за изява на таланти от страната. За Стефан това е първа поява в подобен формат и първа среща с публика.

Пред Dimitrovgrad.bgvesti.net Стефан разказа, че е студент в Пловдив, занимавал се е с готварство, но никога досега професионално с музика. Признава, че често пее докато готви, приятелите му знаят за певческите му наклонности, но до момента не се е рашавал да се яви в шоу за таланти.

Да атакува "Х фактор" го карат близките му и факта, че дълго време негова песен е била класирана на първо място в кареоке сайт. Сега признава, че не е лесно на сцената, журито е взискателно. В него са Мария Илиева, Поли Генова, Мага, Васко Василев.

Цяла България, обаче видя изпълнението му на песен на Майкъл Джексън, която журито хареса и му помогна да продължи напред. Стефан казва, че част от мечтата му се е сбъднала. Затова вярва, че ще продължи напред.

Сега в "Х фактор" предстои лагер на избраните участници извън София, общо 170 на бррой ще бъдат те, сподели Стефан. След него ще останат само 12 одобрени таланти, които ще продължат напред в концертите на живо.

 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини