Иво Димов: Ще работя за зелен и красив Димитровград, град на възможностите

Огромно множество се събра на предизборния концерт на ГЕРБ в Димитровград снощи

С мащабен предизборен концерт ПП ГЕРБ в Димитровград откри предизборната си кампания. Да подкрепи кандида за кмет, издигнат от ГЕРБ Иво Димов, кандидатите за общински съветници и тези на малките населени места тук дойде шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Той подчерта, че Иво Димов притежава опита в политиката и контактите, създадени в изпълнителната власт по време на работата му като депутат. "Това е човекът, който има качества да бъде лидер и достоен кмет на вашата община", каза още Цветанов.

Да подкрепят кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кметовете по селата призова Цветан Цветанов, като гласуват с № 2 в интергралната бюлетина.

Заедно с Цветанов пред събралото се множество говори и кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова. Тя изрази увереност в победата на ГЕРБ на предстоящите избори на местна и президенска власт.  В подкрепа на кандидата за кмет Иво Димов се изказа и областният координатор на партията Иван Петров.

Да продължи на работи за града и общината, за да стане той зелен, красив и привлекателен, увери присъстващите и кандидата за кмет Иво Димов. Той бе категоричен, че възможност за развитие ще има всеки един тук, както и младото поколение. Кандидатът, издигнат от ГЕРБ не забрави да благодари на основателите на Дмитровград, за да бъде изградено бъдещето на нашите деца.

Пред хората бяха представени и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ, както и кандидатите за селски управници. Че ще благоустроят малките населени места, ще работят за хората и привличане на младите, увериха те. Откриването на кампанията бе съпътствано от концерт на Веселин Маринов и Ивана.

Иво Димов притежава опита и контактите в политиката, каза шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов
В подкрепа на Иво Димов и отборът на ГЕРБ от Димитровград пя и гласовитият изпълнител Веселин Маринов
Да гласуват за кандидатите на ГЕРБ за президентска и местна власт с бюлетина №2 призова и кандидатът за вицепрезидент Маргарита Попова
Областният лидер на ПП ГЕРБ Иван Петров също подкрепи Иво Димов
Кандидатът за кмет Иво Димов демонстрира приятелски отношения с певицата Ивана

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини