Най-грозната кола?

Ако някога сте си мислили за перфектния пример за кола, която или ще заобичате, или ще намразите, то Vygor Opera може би е именно това.

Преди около две седмици Vygor (една компания, която твърди, че е базирана в Тоскана) обяви, че на 10 октомври ще покаже нов луксозен модел, който предстои да влезе в производство. Ами то си стана 10, че и отмина, а от Vygor разкриха първи данни и снимки за своя ноде луксозен купе-кросоувър.

Създаден за една специална ниша на по-височки спортни автомобили, Vygor Opera ще бъде сглобяван в Италия и общо от него ще бъдат направени по поръчка 150 бройки. Ексклузивността ще бъде характерна за този модел, тъй като според производителите няма да има две еднакви бройки. Сред специфичните компоненти са уникалните дизайни за джантите, предлагани в размер от 18 до 22 цола, разнообразните материали за интериора, интересни предложения за екстериора, както и трите варианта за двигателите с мощност от 300 до над 400 к.с.

Под уникалния стил на каросерията се крие тръбно шаси, изработено от стомана и композитни материали. Масата на колата пък ще бъде под 1500 кг, което е повече от впечатляващо, имайки предвид размерите на модела, луксозните му екстри, както и системата за задвижване на четирите колела.

От Vygor вече приемат поръчки за Opera, но не са дали дата за производството на модела.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини