Провокират димитровградчани с авангардни прически

Една от творбите с по-различна визия на фризьорско студио "Диагра", снимка Инко Бургелов

Авангардни прически измисля фризьорско студио в Димитровград, които се радват на огромен интерес в социалната мрежа през последния месец. Фризурите са необичайни като форма и вид, и по-рядко може да се носят в ежеднението, обясни авторът им Дида Янева. На такива обикновено ставаме свидетели по време на световно шоу за фризьори. Оказа се, че и в Димитровград може да се види нещо провокативно.

Има фризури, имитиращи диско слушалки, при други цяло дърво е "кацнало" върху главата на модела. Идеята й дошла случайно, като предизвикателство към жените, желаещи да са различни и неповторими и готови да експериментират. Подхвърлил я бизнесменът и запален фотограф Инко Бургелов, който е и шеф на тукашното КДК. Така се раждат и поредица фотосесии.

За да се получи ефекта и желания обем, фризьорката използва пълнеж, както разбира се и много въображение и труд. Стилистката и фотографът готвят нова визия, която ще бъде изненада. И двамата уточниха, че се занимават с това като хоби, не с комерсиална цел.

"Дървото" - прическа

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини