Да за Димитровград благодари на избирателите си за гласуваното доверие

От коалиция "Да за Димитровград" благодариха на избирателите за подкрепата

Своята благодарност към избирателите, подкрепили "Да за Димитровград" на вчерашните избори изразиха пред журналисти днес от коалицията. "Благодаря на всички, които ме подкрепиха, повярваха ми, на мен и екипа на коалицията", каза кандатът за кмет Катя Панева, която почти сигурно излиза на балотаж срещу Иво Димов от ГЕРБ следващата неделя. От "Да за Димитровград" агитираха хората да подкрепят техния кандидат на 30 септември, ако искат алтернатива на управлението на ГЕРБ.

"Доказахме, че в България могат да се печелят избори без да се купуват гласове", каза кандидатът за съветник от листата на "Да за Димитровград" Иво Георгиев. По думите му, България се събужда от неправилното управление на ГЕРБ, а в Димитровград коалицията е доказала, че има собствен облик и визия.

Според шефът на предизборния щаб Стефан Венков, коалицията е водила толерантна кампания през последния месец. Като успех той определи и очакваните поне 9 места за съветници в бъдещия ОбС, това обаче все още е в сферата на прогнозите.

Катя Панева благодари на всички, които я подкрепиха вчера
Стефан Венков и Петя Тошкова:Водихме толерантна кампания

Т.Милева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини