Златко Марчев: Ако Панайотов е кмет, веднага освобождавам блокираните милиони

Златко Марчев,

лидер на партия „Българе”

 

- Господин Марчев, кого ще подкрепи вашата партия на балотажа в неделя?

- Призовавам всички наши членове, симпатизанти и приятели да подкрепят Иван Панайотов. Хасково се нуждае от спешна промяна, защото само след няколко години под управлението на Георги Иванов населението ще падне под 50 000 души.

- Вие бяхте от близкото негово обкръжение допреди година, сега сте негов противник. Какво се случи?

-  Защото нищо от това, което бяхме говорили, не се случи. Напротив, нещата се влошаваха, затова минахме в опозиция. Последната година пък показа, че дори общинският съвет не може да му повлияе и не е в състояние да помогне.

- В града се говори, че нито една поръчка в Хасково не минава без Георги Иванов да прибере някакъв процент. Вие сте изпълнявали доста поръчки. Това вярно ли е?

- Щом се говори, значи е така. Не може цял град да приказва измислици.

- Говори се, че и вие сте си плащали.

- Знам.

- Вярно ли е или не?

- По-ясно от това не мога да го кажа.

- Ако има промяна в управлението на общината и кмет стане Иван Панайотов, ще освободите ли блокираните милиони в банковите сметки на общината?

- Да. Веднага. Тук искам да допълня, че нови искове за запори няма да има, макар че готвим такива за общо към 6 милиона лева. Когато кметът е човек, с който можеш да се разбереш нормално, какъвто е Иван Панайотов, няма да се стига до такива крайни мерки.  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини