С гласовете на 29 от 33 Стефан Димитров оглави ОбС - преглед на печата

С гласовете на 28 от общо 33 общинари Стефан Димитров зае вакантното място като председател на ОбС -Димитровград, информира от първата си страница новия брой на "Димитровградски пазар". Това се случи по време на тайно гласуване, проведено в рамките на първото заседание на тукашния местен парламент. Предложението именно Стефан Димитров да оглави ОбС дойде от председателя на местната структура на ЕНП и общински съветник Петър Томов.

Селски страсти: Посечен в изборите кмет си иска детските катерушки обратно - по темата пише на стр.9 и димитровградския седмичник. Припомняме, че следизборната драма се разигра в село Крум където загубилия изборите Георги Ангелов разруши детска площадка, направена по време на неговото управление.

Търсят шеф на общинския автопаяк, до месец препитват мераклиите на интервю - тема също от страниците на вестника и с адрес Димитровград. Изданието информира, че е обявен конкурс за директор на общинското предприятие "Организация и контрол на движението, паркинги и гаражи".

Роми на социални помощи недоволни, искат мръвка вместо лозови сарми - и "Димитровградски пазар" допълва от своите страници темата за раздаваните хранителни помощи от интервенционните запаси на ЕС в Димитровград. Това става в клуба на БЧК в града до края на месеца.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини