Маца и Неве от Аламинут идват в Димитровград

Момент от спектакъла "Бившата жена на моя живот"

След по-малко от две седмици в Общински театър „Апостол Карамитев” ще гостува театрална къща „Viva arte”, със спектакъла “Бившата жена на моя живот”.  Четирима актьори, любимци на тв публиката ще застанат на една сцена в постановката по Жозиан Баласко.

Това са сескимволът и димитровградският „Любимец на публиката” за миналата година - Асен Блатечки, 34-годишният Стефан Иванов, който нашумя с ролята на Тома в сериала „Стъклен дом”. В женските персонажи се превъплатяват Невена Бозукова- Неве и Милена Маркова-Маца, известни с участието си в предаването “Аламинут”.

“Бившата жена на моя живот” е романтична комедия, в която  става дума за двама млади и влюбени, които съдбата е разделила. След години те отново се срещат. Тогава се завихрят странни ситуации, наситени с емоции и преживявания.

Сценографията и костюмите в спектакъла са дело на Антония Попова, а музикалния фон са френски шансони. Спектакълът е плануван за 30 ноември от 19:00 часа в димитровградския театър.

Билетите се продават вече на касата на театъра, като цената им е 10 и 12 лева. Има намаление за ученици и пенсионери, за тях входа е 8 лева.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини