Режат десет курса на железниците от и за Димитровград - преглед на печата

Заради ниска пълняемост на пътническите вагони общо 11 пристигащи и отпътуващи влакове от гара Димитровград  ще бъдат заличени от графиците на диспечерите за идната 2012 година, пише в новият си брой "Димитровградски пазар". Редуцирането е част от оздравителните мерки, които ръководството на железниците предприемат.

С 2 лв. за квадрат да паднат наемите на пазара, гласува ОбС- предложението е на председателя на ОбС Стефан Димитров и ще бъде гласувано на сесия на 15 декември. По-ниски такси се предлагат и за окабеляване, отбелязва в дописка вестника.

"Профон" към бизнеса: Събираш ли пари от клиенти, плаща и за музика!- под това заглавие изданието дава гластност на срещата  на представители на дружеството за колективно управление на продуцентите и изпълнителите.

Отчитат ръст на делата по Закона за защита от домашното насилие, по темата пише "Димитровградски пазар" на стр.13-та. Само през периода януари 2009-та година - септември 2011 година членовете на Алианса за защита срещу домашно насилие са оказали помощ на 14 204 души.

Вадят на търг пет кила контрабандно злато - темата е засегната на последната страница на седмичника от Димитровград. Става дума за висококачествени бижута, които продават данъчните от Териториалната дирекция на НАП, накитите ще бъдат предложени на търг на 13 декември.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини