6 °C

2012-та - Годината на Дракона

Драконите са свободните духове на китайския зодиак

Годината на Дракона – това е година на успехи и победи! Драконът символизира сила и мъдрост – качества, които не остават незабелязани. Той е безсмъртен, пазач на съкровищата и тайните, на дома и чувствата.

Драконът защитава смелите и решителните, дарява с благородство и уважава победителите. Вярвайте в късмета си, действайте решително, вземете инициативата в свои ръце, преследвайте упорито мечтите си, не отстъпвайте пред проблемите. Тогава няма начин да не получите онова, към което се стремите. И нека то не е само богатство, а и силни положителни емоции. Превръщайте всяка победа, дори най-малката, в празник.

Според Китайския хороскоп има различни Дракони – метален, воден, дървен, огнен, земен. Настъпващата година е свързана със стихията Вода и елементът Ян. Водата покровителства Севера, основен сезон е зимата, подвластна е на Меркурий,  характерен цвят е черният. Годината на Черния Воден Дракон започва на 23.01.2012 г.

Плъхът няма да скучае през 2012-та. За да се справи с трудностите той трябва да се зареди с оптимизъм и да реагира гъвкаво на непрекъснато променящите се процеси.

Драконът е много взискателен към Маймуната. Тя трябва да реагира много разумно, да се въздържа от непредсказуеми или рискови действия.

Драконът провокира Петела към промени. Той ще промени не само начина си на живот, но и действителността около себе си.

Годината на Черния Воден Дракон няма да е от най-добрите за Кучето. Обстоятелствата ще се променят непредвидимо и Кучето ще трябва да реагира много бързо и гъвкаво, за да адаптира динамичния си стереотип.

Глиганът трябва да укроти Дракона и да го накара да му служи. Това ще му даде възможност да напредне много във всички области, а в случай, че няма такива амбиции годината ще мине тихо и спокойно и Глиганът ще бъде просто пасиван наблюдател.

Годината на Черния Воден Дракон ще е много важна за Бика. Именно сега той ще получи максимални възможности за реализация на потенциала си и ще постигне много. Повечето представители на този знак даже ще успеят незабелязано да коригират допуснатите преди време грешки.

Тигърът не е по-малко силен и колоритен от Дракона. Във връзка с това 2012-та за него ще е много интересна, продуктивна, характерна, но и доста трудна. Тигърът и Дракона са преди всичко съперници и за да го спечели на своя страна Тигърът трябва да прояви достатъчно активност, оригиналност и здрав разум.

Годината на Черния Дракон ще е много успешна за Заека. Той ще напредва бавно, но устойчиво. Драконът ще му помага да реализира идеите си и да се измъква лесно от сложни ситуации.

Какво ще се случи на Дракона в собствената му година? Той има специална мисия. От него зависи много, но не само в положителен, а и в отрицателен аспект. Драконът може както да постигне неописуемо щастие, така и да си навлече огромни неприятности.

Змията и Драконът са почти роднини и ако тя през тази година реагира по-решително, не се стреми да остане в сянка, пред нея ще се открият добри перспективи най-вече на финансовия и любовния фронт.

Конят е щастливец – през годината на Дракона той ще има възможност да се покаже от най-добрата си страна, да се гордее с постиженията си, да се почувства на ниво.

В годината на Дракона Овцата ще се промени. Тя ще открие у себе си неподозирани качества и успешно ще премине през изпитания, които не си е представяла.

Източник: Start.bg

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
20 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
20 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
20 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
20 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
20 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
20 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
20 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
20 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
20 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
20 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
20 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
20 яну 2021

Случаен виц

Последни новини