Когато каузата си струва!

Официалният край на акцията "Подари усмивка за Рождество Христово" поставиха днес от едноименна фондация в Димитровград. С огромната подкрепа на димитровградчани и тяхното активно участие в акцията станаха факт 603 подаръка, които получиха 603 деца от нуждаещи се семейства в общината в рамките на по-малко от месец.

Откликнаха хора от различни възрасти, семейства, бедни и богати, цели класове и училища. Благодарности към всички хора, станали съпричастни към каузата отправи днес чрез социалната мрежа Фейсбук председателят на фондацията Наталия Делчева.

"Мили хора, приятели, СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ! Благодарим за отделените средства, време и търпение! Благодарим за това, че вложихте частица от себе си, от топлината в сърцата си, за да направите това Рождество Христово малко по-светло и по усмихнато за тези деца! Благодарим ВИ! Бъдете щедро благословени вие и домовете Ви!", гласи обръщението на  фондацията. 

Че усилията си струват когато видиш радостта в детски очи и нетърпението, с което се отварят подаръците, са убедени във фондация "Подари усмивка". А ние в Dimitrovgrad.bgvesti.net сме убедени, че това няма да е последната им подобна инициатива в подкрепа на нуждаещите се. И то не само на празници!

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини