Тоца Крокодила: Обичам животните - да ги нося и да ги ям!

„Заставам зад думите си, а бих добавила, че обичам и да ям месо, не само да нося кожи". Така Мис България 2009 Антония Петрова коментира в „Тази сутрин" по бТВ нападките срещу нея, които дойдоха по интернет, след като публикува фотосесия, облечена в кожени дрехи и аксесоари.

Тя обясни, че атаките са на личностна основа и вероятно хората да провокирани от това, че снимките са от нейна почивка в Швейцария.

„Всичко е доста личностно. Проблемът е, че съм аз. Около мен се въртят постоянно скандали, защото не мълча и имам гражданска позиция".

Според нея хората, които се обявяват като природозащитници, показват фалшив морал и лицемерие: „Никой от тези природозащитници не може да застане срещу мен, защото моите аргументи са железни. Аз съм абсолютно сигурна, че съм права. Тези хора не могат да застанат срещу мен - когато пишат в интернет, а след това за вечеря хапват вкусна вратна свинска пържола".

Антония Петрова сподели, че е засегната от това, че нападките са именно срещу нея, при условие, че има и други известни личности, които носят кожа.

Тя даде за пример Николета Лозанова, която имала същата като нейната шапка, Васил Найденов и Евгени Минчев.

Миската насочи вниманието към други засегнати от темата, според нея: „Защо не се обърнат към ловните дружинки. Вие знаете ли колко хора притежават ловно оръжие? Над 300 000. А знаете ли колко е армията на България? 30 000. Никой ли не го притеснява това?".

Тя настоя за това, че трябва да се прави разлика между пухкава и лицева кожа.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини