Още търсят главен архитект в Димитровград, този път за 798 лв.

Само един кандидат за главен архитект на Димитровград се е явил на обявения от общината пореден конкурс, показва справка в сайта на тукашната администрация. Дамата е допусната до следващо ниво - тест, който ще се проведе идния вторник, 15 март в сградата на местната администрация.

Преди месец пак беше обявен същия конкурс за главен архитект на Димитровград. Тогава единствения кандидат, отново жена, не бе допуснат до следващо ниво, защото имаше пропуски в документацията за придобита квалификационна степен и не отговаряше на определени условия от Закона за държавния служител.

Мястото за главен архитект на Димитровград е свободно от лятото на миналата година. За малко имаше одобрен кандидат, които остана на позицията само няколко седмици. Изискванията към желаещите са да имат завършена специалност "Архитектура" и опит в професията поне две години. Познания в областта на Закона за устройство на територията е друго от изискванията. От края на януари 2011 година работодателят предложи максимален размер на заплатата, тя е 798 лв. През лятото на миналата година за тази позиция бе обявена минимална работна заплата от 343 лв.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини