Веселин Маринов се гласи за депутат

Ръководството на ГЕРБ обмисля да направи певеца Веселин Маринов водач на листата на партията във Велико Търново за парламентарните избори през 2013 г.

Това пише местният вестник "Борба", като се позовава на свои източници от структурата на управляващата партия, съобщава БЛИТЦ.

Изпълнителят, увековечил се с химна "Нашата полиция", е предизвикал оживена дискусия в местната структура на ГЕРБ с последните си прояви в областта. Маринов е родом от Полски Тръмбеш, а през последния месец дари кувьоз за болницата в града, а след това говори за живота си пред студентите от Великотърновския университет.

Един от най-силните козове на Маринов е близкото му приятелство с вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, който влезе в парламента именно като депутат от Велико Търново.

Поне трима от досегашните четирима народни представители на ГЕРБ от региона няма да бъдат на избираеми места в листите през 2012 г. Това са Аспарух Стаменов, Мирослав Петков и доскорошният областен председател Христо Христов.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще бъде гост на празника на Велико Търново утре. Той ще присъства и на тържествената сесия на Общинския съвет в старопрестолния град.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини